Personeelsadvies

Voorkom risico’s met het juiste personeelsadvies

Zoekt u een partner die u kan ondersteunen op het gebied van personeelsadvies? Werkxe heeft een antwoord op al uw vragen over personeel en organisatie. Met 17 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Onze HR-adviseurs zijn er voor iedere werkgever en kunnen u advies geven over vele vraagstukken zoals:

  • verkeerde aanname van personeel
  • onvolledig arbeidscontract
  • lage productiviteit
  • conflictsituaties
  • hoog of frequent verzuim

Als werkgever loopt u risico’s. Met behulp van een passend personeelsadvies creëren wij kansen voor uw organisatie. Met creatieve out-of-the-box-oplossingen brengen wij uw bedrijf verder. Wilt u weten welk advies wij u kunnen

bieden? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies- of kennismakingsgesprek.

 

Wat houdt ons personeelsadvies precies in?

Onder personeelsadvies vallen alle uitvoerende, operationele en beleidsmatige taken op het gebied van personeel en organisatie. U kunt doorlopend gebruik maken van ons personeelsadvies of kiezen voor een dienstverlening in de zin van een eenmalig project. Onze HR-specialisten kunnen worden ingezet bij specifieke projecten of bij ondercapaciteit om zo in korte tijd uw organisatie op orde krijgen. Ook outplacement en werving en selectie behoren tot ons personeelsadvies.

Oplossingen op maat voor ieder werkgever

 De HR-specialisten van Werkxe hebben jarenlange ervaring in het geven van personeelsadvies en HRM-advies. Zij hebben op ieder vraagstuk een oplossing op maat. Werkxe adviseert zowel kleine als grote bedrijven. Goed functionerende personeelsleden zijn belangrijk. Zij maken immers het verschil. Als u wilt dat uw personeel effectiever gaat werken, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons personeelsadvies bestaat uit de volgende expertises: duurzame inzetbaarheid, dienstverlening met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom, outplacement en casemanagement. Als u personeelsadvies nodig op het gebied van beperking tot de arbeidsmarkt, zit u ook goed bij ons. Om tot een maatwerkoplossing te komen, werken we samen met partners Preventix Arbodiensten en Xs2more. Op deze manier bieden wij u een unieke combinatie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie.
Neem contact op

Bent u werkgever en heeft u

  • 10 tot 1.000 medewerkers
  • vraagstukken rond uw personeel en organisatie

En wilt dat uw HR afdeling effectiever gaat werken? Werkxe heeft de expertise om u hierbij te ondersteunen.

 

Afspraak maken

Werkxe voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.