Breed georiënteerd P&O advies

Heeft u advies nodig op het gebied van P&O? Wilt u dat uw HR-afdeling effectiever gaat werken? Werkxe ontzorgt uw organisatie bij al uw personele vraagstukken. Wij zijn er voor iedere werkgever die onze expertise kan gebruiken bij zowel eenmalige projecten als  doorlopende projecten. Met 17 vestigingen in heel Nederland is er altijd een locatie voor P&O advies bij u in de buurt zoals:

  • advies in een structureel laag ziekteverzuim,
  • ondersteuning op het gebied van instroom, doorstroom en uitstroom van personeel,
  • tijdelijke inzet van HR bij projecten en/of ondercapaciteit
  • het coachen van nieuw personeel
  • ondersteunen van persoonlijke ontwikkelingen van uw medewerkers

Op deze en tal van andere vlakken kunnen de experts van Werkxe uw bedrijf ontzorgen zodat u zich kan richten op uw klanten. Als u doorlopend P&O advies nodig heeft, kunt u ook een abonnement bij ons afsluiten. Zo kunt u bij ons aankloppen wanneer u dat nodig heeft. Werkxe biedt u een complete P&O ondersteuning van €14,00 per maand per medewerker.
Neem contact op

 

 

P&O ondersteuning op maat

Hoe kan Werkxe uw P&O ofwel Personeel en Organisatie ondersteunen? Ons P&O advies bestaat uit creatieve out-of-the-box-oplossingen. Om oplossingen op maat te kunnen bieden, werken wij samen met onze partner Preventix Arbodiensten en XS2More. Dit is afhankelijk van het vraagstuk dat u heeft. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij u maatgerichte oplossingen bieden. Zo zijn wij één contactpersoon voor externe instanties als UWV, de arbodienst of het reïntegratiebedrijf. Bovendien kunnen wij ook ondersteuning bieden om het bestaande team zelfstandig en onafhankelijk te maken.

Wat zijn de voordelen van ons P&O advies?

Als u uw personeelszaken goed heeft ingericht, is een flinke besparing in de personeelskosten mogelijk. Dit kunt u bereiken door te kiezen voor ons organisatieadvies met oplossingen op maat. Onze experts zijn u graag van dienst en u profiteert van diverse voordelen zoals:

  • specifieke on-the-job kennisoverdracht,
  • meerdere samenwerkingspartners om u een zo uitgebreid mogelijk te kunnen adviseren en ondersteunen,
  • advies bij u in de regio dankzij onze 17 vestigingen in Nederland.

P&O advies en meer

Voor tijdelijke P&O ondersteuning en doorlopend mkb-advies bent u bij ons aan het juiste adres. Het overdragen van kennis is ons specialisme. Wij hebben de juiste expertise in huis als het gaat om ziekteverzuim, vitaliteit en reïntegratie.Met een HR-scan brengt onze deskundige de sterke punten en aandachtspunten in uw organisatie in kaart. Ook is Werkxe uw partner voor preventief organisatieadvies. Ook het opzetten van een digitale omgeving om uw organisatie zelfredzaam te maken behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek?

De wet- en regelgeving op het gebied van Ziekteverzuim, WIA, Arbobeleid verandert met regelmaat. Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van P&O?

Werkxe adviseert en ondersteunt mkb-bedrijven van 10 tot 1000 werknemers. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Om direct een een deskundige te spreken belt u naar 088 – 700 7730. Of stel uw vraag per e-mail naar info@werkxe.nl of via ons contactformulier.

Bent u werkgever en heeft u

  • 10 tot 1.000 medewerkers
  • vraagstukken rond uw personeel en organisatie

En wilt dat uw HR afdeling effectiever gaat werken? Werkxe heeft de expertise om u hierbij te ondersteunen.

 

Afspraak maken