HR-advies op maat

Bent u op zoek naar HR-advies op maat? Werkxe helpt zowel kleine als grote bedrijven met alle voorkomende vraagstukken op het gebied van HR. Of u nu doorlopend HR-advies nodig heeft of ondersteund wilt worden in een eenmalig traject, wij zijn er voor u. Onze experts voorzien u van passend HR-advies om zo de HRM in uw bedrijf weer effectief te maken. Ze zijn inzetbaar op meerdere terreinen, zoals:

  • ondersteuning bij projecten
  • ondersteuning bij ondercapaciteit
  • tijdelijke vervanging van de HR-afdeling
  • outplacement
  • werving en selectie

Ons HR-advies bestaat uit het on-the job overdragen van specifieke kennis. Jarenlange ervaring heeft ertoe bijgedragen dat wij HR-advies op maat kunnen geven voor ieder vraagstuk zoals bijvoorbeeld over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

Neem contact op

 

 

De HR-scan

Met de HR-scan krijgt de adviseur snel een duidelijk beeld van waar in uw organisatie de kracht zit maar ook waar de aandachtspunten zitten. Een onderdeel van de scan is bijvoorbeeld een check op uw huidige arbeidsovereenkomst. Maar ook personeels-, arbo- en ziekteverzuimregelingen worden onder de loep genomen. Hetzelfde gebeurt met  ontslagregelingen. Aan de hand van de uitkomst kan de expert u maatgericht HR-advies geven. Onze HR-adviseurs hebben jarenlange ervaring bij uiteenlopende bedrijven van 10 tot 1000 medewerkers. Hierdoor kan Werkxe u het juiste HR-advies geven voor zowel de ondersteunende diensten als voor het management. De HR-afdeling is het hart van uw organisatie en dat begrijpen onze deskundigen als geen ander. Zij zetten hun kennis om in kansen voor uw bedrijf.

 

Preventief HR-advies

U loopt als werkgever kans op personele risico’s met als gevolg hoge personeelskosten. Om de personeelskosten zo laag mogelijk te houden, is een goed ingerichte HRM noodzakelijk.

Met ons preventieve HR advies is een gerichte begeleiding is een lager ziekteverzuim mogelijk. Dit wordt in kaart gebracht met een eigen ontwikkelde systematiek, namelijk de inTouch Veerkracht Monitor. Ons HR-advies is pro-actief naar u en naar de arbodienst en heeft als doel om uw organisatie fysiek en geestelijk fit te maken. Gezond en tevreden personeel verlaagt de personeelskosten aanzienlijk.

 

Een totaalpakket aan diensten

Als breed georiënteerde HR-adviseur denken wij met u mee. Samen met onze partners bedenken wij creatieve out-of-the box-oplossingen op maat. U bent bij ons aan het juiste adres voor HR-advies voor een effectief functioneren HRM. Werkxe  onndersteunt u op tal van terreinen zoals het samenstellen van opleidingsprogramma’s en advies over het opstellen en organiseren van HR-procedures.

Ook zijn wij er voor u om de medezeggenschapsraad op te zetten of om uw Ondernemingsraad bij te staan. Bent op zoek naar een overzichtelijk digitaal systeem voor uw personeelsadministratie? Dan is Werkxe ook uw partner. In dit systeem worden alle denkbare persoonsgegevens bijgehouden.

 

Steeds het juiste advies met een abonnement

Met een abonnement bent u altijd verzekerd van het juiste HR-advies en oplossingen op maat. Hiermee heeft u gegarandeerd een antwoord op uw personele vraagstukken. Met het abonnement geniet u van de voordelen die onze HR-adviseurs u bieden. U kunt ons ook 24 uur per dag bereiken. Als u interesse in een abonnement of meer wilt weten over HR-advies, neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via 088 – 700 7730 of stuur een mail naar info@werkxe.nl. U kunt ook een bericht achterlaten op het contactformulier.

 

Bent u werkgever en heeft u

  • 10 tot 1.000 medewerkers
  • vraagstukken rond uw personeel en organisatie

En wilt dat uw HR afdeling effectiever gaat werken? Werkxe heeft de expertise om u hierbij te ondersteunen.

 

Afspraak maken

Werkxe voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.