Over Werkxe

Werkxe ontzorgt uw organisatie bij al uw personele vraagstukken en biedt oplossingen op maat. Dit kan zijn het inzetten van onze HR experts bij projecten of bij ondercapaciteit. Zelfs – tijdelijke – vervanging van uw HR afdeling behoort tot de mogelijkheden. Maar onze specialiteit ligt vooral in het on-the-job overdragen van specifieke kennis.

Als gevolg van gewijzigde wet en regelgeving rondom Ziektewet, WIA, Arbobeleid, Werk en Zekerheid, Participatie en Duurzame Inzetbaarheid leggen de overheid en instanties zoals het UWV, u als werkgever steeds meer verplichtingen op. Werkxe helpt en adviseert u hierbij. Niet alleen met het ondersteunen van casuïstiek, maar vooral ook in de overdracht van kennis en het opzetten van (digitale) omgeving die uw organisatie voortaan zelfredzaam maakt.

Werkxe werkt als breed georiënteerde HR dienstverlener vanuit één loket samen met haar partners Preventix Arbodiensten en Experix Re-integratie, samen een unieke combinatie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie.

 

Neem contact op

 

 

 

Voor wie

Werkxe is er voor iedere werkgever met een probleem op het gebied van personeel en organisatie. Voor een MKB onderneming die regelmatig hulp nodig heeft en vaste ondersteuning zoekt. Maar ook voor de grote onderneming met een specifiek vraagstuk of een probleem in waarneming. En natuurlijk ook voor de multinational die een Nederlandse vestiging heeft, maar een P&O beleid internationaal opgezet heeft.

Met zeventien vestigingen in het land zitten wij altijd bij u in de buurt. En met HR specialisten voor ondersteunende diensten tot management en organisatie advies hebben wij altijd de passende HR adviseur voor uw uitdaging in huis. Zoekt u een partij die kennis en ervaring kan omzetten in kansen voor uw bedrijf? Zoekt u een partij die creatief durft te denken en die met de oplossing van morgen komt? De HR specialisten van Werkxe begrijpen dat de HR in het hart in uw organisatie zit. Zij helpen u bouwen aan een goede organisatiestructuur. Zij adviseren u over verbeteringen. En zij dragen kennis over aan uw vaste team.

Waarom Werkxe

Werkt u voor uw personeel of werkt het personeel voor u? Wanneer u een bijdrage zoekt in het wegnemen van zorg op het gebied van personeelsadvies in de meest brede zin dan is Werkxe uw partner. Met zeventien vestigingen in het land zitten wij altijd bij u in de buurt. Werkxe weet haar kennis in te brengen in uw bedrijf. En daarmee weet zij kennis om te zetten in kansen. Met creatieve, out of the box oplossingen wordt een bedrijf altijd een stap verder geholpen.

Als werkgever loopt u grote personele risico’s met als gevolg hoge personeelskosten door bijvoorbeeld een verkeerde aanname van personeel, een onvolledig arbeidscontract, een onvolledig personeelsreglement, lage productiviteit, conflictsituaties, ontslag, hoog en frequent verzuim et cetera. De HR experts van Werkxe zijn gespecialiseerd in al deze personele vraagstukken en met onze jarenlange praktische ervaring bieden wij oplossingen op maat. Dit kan zijn het inzetten van onze HR experts bij projecten of bij ondercapaciteit. Onze specialiteit ligt vooral in het on-the-job overdragen van specifieke kennis.

Werkxe werkt als breed georiënteerde HR dienstverlener vanuit één loket samen met haar partners Preventix Arbodiensten en Experix Re-integratie, samen een unieke combinatie op het gebied van ziekteverzuim, vitaliteit en re-integratie.

Meer weten? Of kennismaken?

Neem contact op

voorbeeldfoto-600x600

Bent u werkgever en heeft u

  • 10 tot 1.000 medewerkers
  • vraagstukken rond uw personeel en organisatie

En wilt u dat uw HR afdeling effectiever gaat werken? Werkxe heeft de expertise om u hierbij te ondersteunen.

 

Afspraak maken

Werkxe voldoet aan alle privacyrichtlijnen. Wij gaan zorgvuldig om met alle aan ons toevertrouwde persoonsgegevens. Wilt u weten hoe? Lees dan hier onze privacyverklaring.